baharını paylaş

entel camiamızın bel kemiği radikal gazetesi, "baharını paylaş" diyerek dijital fotoğraf yarışması başlatmış. demiş ki, bahar geldi, oynadı yaylar yerinden, siz de çekin bişiler de baharı gösterin insanlara. haftasonları galata köprüsünü istila edip, balık tutmaya çalışan insanları denize döken, yurdumun cefakar deklanşör erbapları da hemen fotoğrafa boğmuş radikal kom tereyi elbette.

ben de biraz bakındım fotoğraflara az önce. ama az sonra göreceğiniz, fatih tüylüoğlu isimli arkadaşımıza ait fotoğrafa gelince gerisine bakma ihtiyacı hissetmedim. gerçekten bahar ancak bu kadar güzel anlatılabilir! bu kadar

lskjdflskdjflsdkjflksdjflsfjls

6 kişi hayrettin:

  • bence mükemmel bi kompozisyon. burdaki paslı vidalar paslanmış takımları temsil ediyor. bahar gelince çalışacak yani. kış boyunca pas tutmuş. uzaktaki puslu yeşil ögeler de bunun ispatı, geliyor bahar!!!

    adam çekmiş kljahsdlkjhaslkjdasd

  • pekiii ya bu! sldkfjlsdkfjlsdfjlsdfkjlsdjfls

  • oha işte bu!!! sözün bittiği yer!

    adam mükemmele çok yakın bi adam. Escher e selam çakmış. baharı ve sonsuzluğu bir arada resmetmiş. fotoyu çeken oysa, bu foto nasıl çekilmiş? yok eğer fotoyu o çekmedi ise o fotoğraf makinası neyi çekiyor? belirsizliğin izinde uzayın imbiğinde sallanan bi pandül adeta.

    inanılmaz. insanımız müthiş, insanımız baharı özümsemiş.

  • lan adam toprağa saplamış, sen hala pandül diyon, imbik diyon lsdkjflsdkjflsdkfjlsdkfjls. bence türk gençlerinin tesissizlik problemi irdelenmiş o fotoda. götümüze çalı çırpı giriyo amına koyim demek istemiş sanatçı!

  • "Buğday tarlası ve kargalar"a öykünülmüş gibicesine..

    Ve adamlar.. Bizim adamlarımız...

  • adamlar bizim, adam'lar ingilizlerin filan.

    o ikincisini edım diye okuyunca komik olcak gibi geliyo bana gecenin bu vaktinde. olmazsa da canınız SAĞOLSUN!!!!