kafam karıştı

e şimdi neden o hanfendi tutuklandı ki? orhan gencebay'a, efendim sezen aksu'ya falan serbest değil miydi bu? böyle öğrenmedik mi biz? beste yapıyorsan serbestti. böyle değil miydi aga bu iş? ama şimdi başka bir değerli bestekarımız neden tutuklandı? off ya dünya bazen anlaşılması çok güç bir yer oluyor; nefeslerim falan daralıyor. bi bişeyler falan.

hep medyanın eksik bilgilendirmesinin acısını çekiyoruz işte. medyamız bilinçsiz ve tembel :(

acaba kanunda değişiklik mi oldu? beste yapanlara da mı yasaklandı bu halt? eğer öyleyse, neden halka duyurulmadı? yurdumun çeşitli barlarında, oksijene hasret, birgün piyasaya sürüp yaza damgasını vuracak albümleri için para biriktiren genç bestekarlar neden bu konuda bilgilendirilmiyor? ya çocuklar yanlış bir şey yapıyorsa bu bilgi eksikliğinden dolayı? yazık.

ya da madde ayrımı mı var? ot serbest, kimyasal yasak gibi? ya da gramaj sınırı? bunlara hep açıklık getirilmeli! ve medyamız bu konuda bizi bilgilendirmeli arkadaş! o hanfendi neden tutuklandı bilmeliyiz!

ve bence orhan gencebay rock müzik yapıyor!

7 kişi hayrettin:

  • Adsız dedi ki...

    Bu bilgi açlığını gidermesini medyadan beklemek ahmaklık kanımca. Giderseler de kesin midemiz bozulur zira birinin ak dediğine ötekisi kara diyor. Sonra bu konuda tek konuşma hakkı olan adam bayhan gibi görünüyor; yani medyamız öyle tasvir ediyor.

    not : dört buçuktan beş :) şu ana kadar gördüğüm en manyak blog olmuş. Çizginizden taviz vermeyiniz

  • kullanmak (büyük) suç değil "satmak/almak isteyeni alıcıya yönlendirmek" suç. ondan.

  • @adamın biri: blogumun değerini anlayan birini görmek çok sevindirdi şahsımı :)

    @radioheadbanger: peki kanka, beste yapan birine aracılık ettiyse?

  • o zaman hepimize bi kere vermeli kanka sdlfjsklfkdfllk.

    olabilir, eller havaya müziğinin önemli isimlerinden iğrenç çirkinlikteki bebek semti insanının da ifadesini almışlardı sanırsam; muhtemelen bu yüzdendir. bu nedenle o iğrenç çirkin şey ifadesi alınıp serbest bırakıldı sdlfkjsdkfjlk işte bu içerde sdlkfjsdklfldks.

    yarattığımız bu gizem havası da öldürecek beni birazdan sdlfkjklfsdlfjk.

  • kanunlar var kanka, açık açık konuşamıyoruz malesef sldkjfldskfjsl.

    ama seninki çok gizemli oldu lan! kim olm o? bebekte çirkin insan yok diye biliyorum ben ahahahaha

  • sayın kabaşimşek,

    - etliye sütlüye karışmaz, alışverişini yapar uslu uslu kendin takılırsan,
    - ondan aldırıp ötekine verdirme usulü kendininkini en azından beleşe getirmece gibi çakallıklar peşinde koşmazsan (aracılık)
    yahut
    - ondan alıp ötekine iletirken içerisinden accuk otlanıp sonra teslimat yapmazsan (satıcılık)

    ozaman "duymadım, görmedim, bilmiyorum"culuk oynamak mümkün.

    ama eşşek ile su dengesini çok iyi tutturmak lazım yoksa suyu suratına çarpıveriyor olabilirler.

  • aslında bence, bu madem beste yapana serbestse, devlet eliyle dağıtımı yapılsın. işte onun şeyini falan uzmanları ayarlasın. desin ki sonbahar zaten beste ayı çok vermeye gerek yok, üretim tavan yapar zaten gerek yok desin. ne bileyim mayıs öyle değil gezer tozar bu gerekli depresyonu sağlayamaz daha çok verelim desin. bu şekil şeyler yani. o zaman bence o bahsettiğin sorunlar da kalkar ortadan. devlet sanatçılığı diye bişey var! yok mu? var!