yaa o değil de

bundan ikibinikiyüz yıl sonra bile erol evgin'in, o peynir tenekesi suratının hiç değişmeyecek olması; senin benim torun tombalağın karşısında hala aynı gülümsemesiyle, hala AYNI şarkıları söylüyor olacak olması, zira adama şarkı yapan iki kişi de öldü, sadece beni mi tedirgin ediyor lan? böyle ara ara sizin de aklınıza gelmiyor mu? o zaman siz de benim gibi hemen DİVANIN altına saklanmıyor musunuz? kulaklığın süngeri ordaymış lan! ;) en azından onu bulmama yardım ettin sevgili erol. lütfen artık sırıtma ama!!

9 kişi hayrettin:

  • kaderkismet dedi ki...

    lan yazmicam diyorum ama her yazıda beni tahrik ediyosun..an yok benim baska sarki dinleysim..hatta cts gece cocukların sarki soyledigi progggğğğramdan baska sey dinleyesim de yok benim..bu ne sestir, ne ne muaazamlıktır, bu ne kuvvettir..erol evgin de sunuculugunu yapıyor o proğğğramın, işe arada dinlioz aynı sarkilari..lan aynı bi dunya istiyorum ben, bok var iki dakka da bir değişip duruyor zaten...

    la zaten dun geceki makvbrden sonraki tek hayalim, o cocukların bir cdsinin cikmasi, ve tek onu dinlemek raki icerken, aralarında sesi 3 kat daha güzel bir zeerin ozer cakması bile var 13 yasinda filan..

    neyse bebeim mükemmliğin bir yan, öp ayak parmaklarını!!

    mujjks..

  • ben bülent ersoydan korkanlardanım.
    küçükken onu görünce gözlerimi açamazdım.
    bir de son günlerde ajdaya hayran olma modası var. ya kadın gerilmiş kanaviçeye dönmüş. gözler balık gibi. o bana 15 sn kesintisiz baksa kesin çarpılırım.
    bir de şu erol evginin yanında çıkan kadın bacaklarını açmasın. türk kadınına hakaret bunlar.

  • işte öyle bir şey...

  • İnsanların eksik yanları ile dalga geçenleri kanamalı kongo kene ısırsın!!

  • @t&t,

    ne eksiği la? lsdkfjlksdfjldskfj

    @elma,

    o açmasın, bu açmasın, kim açıcak peki bacaklarını? birilerinin taşın altına elini sokması lazım!!

    @ilvana,

    hani $im$EKlEr çakar peşinden...

    @kader,

    canım nen var?

  • sorun açık olması değil, açıkken çok berbat durması. (:

  • daha güzelini görene kadar en güzeli O!!!

  • erol evgin tamamı türk mühendislerince tasarlanmış bi çeşit richard alpert olabilir.. olmaya da bilir.. bu lost toğorisyenliği de çok zor işmiş bilader.. halbuse dışardan bakınca kolay gibi duruyo.. sanırsın herkes yapabilir..

  • hangi iş kolay ki dostum? her işin kendine göre bişeyi var.